Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filarmonica ”George Enescu” împlineşte 150 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, la Palatul Cotroceni, va avea loc o ceremonie, la ora 17.30, în cadrul căreia instituţia va fi decorată de către preşedintele Klaus Werner Iohannis cu Ordinul ”Meritul Cultural”.

În cadrul concertului de la Ateneul Român a fost pregătit şi un moment special, pentru omagierea acelor personalităţi, cu o vârstă înaintată, care şi-au dedicat viaţa culturii române, potrivit MCIN. 

Concertul organizat cu prilejul ”Zilei Culturii Naţionale” este accesibil publicului, biletele putând fi achiziţionate de la Casa de Bilete a Ateneului Român la preţul de 45 de lei. 

Programul concertului: George Enescu - Uvertura din Suita nr. 2 pentru orchestră, Constantin Silvestri - "Toccata", Richard Wagner - Corul oaspeţilor din opera "Tannhäuser", Giuseppe Verdi - Corul ţiganilor din opera "Trubadurul", Iosif Ivanovici - "Valurile Dunării", Giuseppe Verdi - Uvertura operei "Forţa destinului", Marţian Negrea - Izbuc din Suita "Prin Munţii Apuseni", Georges Bizet - "Farandole, Seguidille, Les toreadors", Grigoraş Dinicu - "Hora staccato". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.