Târgul „Zilele Cărţii pentru Copii la Gaudeamus Radio România” va avea loc sâmbătă şi duminică, în foaierul Sălii Radio, spaţiul care a găzduit primele ediţii ale Târgului de Carte Gaudeamus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Târgul va fi deschis între orele 10.00 şi 19.00 (sâmbătă, 2 aprilie) şi 10.00 şi 17.00 (duminică, 3 aprilie), iar accesul publicului va fi gratuit, inclusiv la evenimente.

Mii de volume, dedicate copiilor de toate vârstele şi adolescenţilor, publicate de cele mai prestigioase edituri din ţară, întâlniri cu scriitorii şi personajele îndrăgite, ateliere de creaţie şi o atmosferă magică, pe care doar îmbinarea dintre carte şi copilărie o poate crea, vor transforma foaierul Sălii Radio în cea mai atractivă destinaţie a acestui weekend.

Şi pentru că Radio România va însemna întotdeauna multă muzică bună, programul celor două zile va include, alături de evenimentele specifice unui târg de carte, un recital al Corului de Copii Radio, care va avea loc în sala de spectacole, sâmbătă, 2 aprilie, şi câteva sesiuni de DJ mix, oferite de tineri profesionişti ai genului, care îi vor iniţia în tainele acestei profesii pe şi mai tinerii pasionaţi de muzică. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.