În acest weekend, Prima TV va difuza meciurile Naţionalei feminine de handbal pentru calificare la Olimpiada de la Tokyo, dar şi interviul CBS acordat jurnalistei Oprah Winfrey de Harry şi Meghan. Telespectatorii vor putea urmări sâmbătă şi emisiunea de parenting "Supernanny" cu Urania Cremene, iar duminică se întâlnesc cu Mircea Dinescu, care o are invitată pe Ana Morodan la "Poezie şi delicateţuri". Sebastian Zachmann îl are invitat pe Rareş Bogdan la "Insider politic", duminică, de la ora 11.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţionala feminină de handbal a României dispută, în direct, calificarea la Olimpiada de la Tokyo. Ambele meciuri decisive pentru a lua parte la Turneul din Japonia sunt difuzate în exclusivitate în România de Prima TV. Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal din lume, alături de colegele ei de Naţională, luptă pentru unul din primele două locuri din grupă.

Sâmbătă, 20 martie, de la ora 20.30, Prima TV va transmite meciul împotriva Norvegiei, iar duminică, 21 martie, de la ora 17.00, partida decisivă România - Muntenegru.

Prima TV difuzează, sâmbătă, de la ora 22.00, cea mai populară emisiune de parenting din toată lumea. Mamă şi un apreciat expert în parenting, Urania Cremene este "Supernanny". Toţi cei care doresc un sprijin pentru a găsi soluţia potrivită în relaţia cu copiii lor se pot baza pe ea. "Deşi fiecare caz este unic, toate tehnicile pe care le propun sunt parte a trusei de unelte a unui părinte echilibrat, care este ferm şi cald, în acelaşi timp. Adică un părinte care pune limite şi stabileşte reguli, dar cu respect, fără pedepse şi fără recompense", spune Urania Cremene.

Duminica va începe cu o discuţie serioasă despre planuri politice, jocuri de culise şi agenda de la Bruxelles, într-o întâlnire cu cărţile pe masă între jurnalistul Sebastian Zachmann şi europarlamentarul Rareş Bogdan.  La "Insider politic", duminică, de la 11.00, la Prima TV, se pun întrebări incomode şi se obţin răspunsuri mult aşteptate.

Prima TV va difuza duminică, de la ora 12.00, interviul CBS “Oprah Winfrey cu Meghan şi Harry”. Winfrey va vorbi cu Meghan Markle despre viaţa regală, căsătorie, maternitate, munca filantropică. Mai târziu, celor două li se alătură prinţul Harry, alături de care Oprah va aborda teme legate de mutarea lor în Statele Unite. Specialul este produs de Harpo Productions. Producătorii executivi sunt Terry Wood şi Tara Montgomery, co-producător executiv este Brian Piotrowicz. Specialul este distribuit la nivel internaţional de ViacomCBS Global Distribution Group. Specialul primetime de două ore a avut premiera duminică, 7 martie, pe CBS Television Network din S.U.A.

Tot în weekend-ul Prima TV, Mircea Dinescu şi Ana Morodan se întâlnesc duminică, de la ora 14.00, într-un dialog asezonat cu picanterii, plin de "Poezie şi delicateţuri", cei doi îşi descoperă pasiuni comune într-o atmosferă creată de Constantin şi Cosmin Gaciu alături de Taraful Iancu Jianu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.