„Friends, iubiri şi marele lucru teribil”, cartea de memorii scrisă de Matthew Perry, a fost lansată pe 1 noiembrie la editura Nemira, concomitent cu lansarea internaţională. Volumul se află deja pe locul 1 în topul Amazon, la doar o zi de la lansarea oficială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un memoir autentic, scris cu un curaj uimitor. Matthew Perry ne deschide larg uşile vieţii lui, vorbind onest despre dependenţă, boală şi singurătatea lui paralizantă. Această carte este însă plină de speranţă. Dacă vreţi să aflaţi cine este Matthew Perry, staţi departe de zvonuri şi citiţi acest memoir.” Marta Kauffman, cocreator al serialului "Friends".

Îndrăgitul star din "Friends" conduce cititorul în culisele acestui serial de succes şi povesteşte despre lupta cu dependenţa în stilul său inconfundabil, amuzant şi ingenuu, prin acest memoir plin de speranţă.

„Bună, mă numesc Matthew, deşi e posibil să mă ştii după alt nume. Prietenii îmi spun Matty. Şi ar cam trebui să fiu mort.”

Aşa începe povestea captivantă a celebrului actor Matthew Perry, care ne poartă în călătoria lui, pornind de la ambiţia din copilărie de a deveni faimos şi ajungând până la dependenţă şi recuperare. Înainte de vizitele frecvente la spital şi perioadele petrecute la dezintoxicare, a existat Matthew, copilul de cinci ani, care călătorea de la Montreal la Los Angeles, vizitându-şi părinţii divorţaţi. În acest memoir, facem cunoştinţă şi cu Matthew, adolescentul de paisprezece ani, care a fost vedetă naţională a tenisului canadian, dar şi cu Matthew, tânărul de douăzeci şi patru de ani, care a pus mâna pe un rol foarte râvnit de mulţi actori, în episodul-pilot din serialul despre care vorbea toată lumea şi care, la vremea respectivă, se numea Friends Like Us, şi multe altele.

Într-o relatare extraordinară, pe care numai el o putea face în stilul său sincer, hilar şi extrem de familiar, Matthew Perry dezvăluie mai multe despre familia destrămată, care l-a crescut (şi, de asemenea, care l-a şi lăsat să se descurce singur), despre dorinţa de validare, care l-a condus spre faimă, dar şi despre golul interior, care nu a putut fi umplut nici măcar de cele mai mari visuri devenite realitate.

Actorul vorbeşte despre liniştea pe care a simţit-o în momentele de luciditate, despre experienţele trăite alături de colegii din Friends, dar şi despre alte vedete pe care le-a întâlnit pe parcurs. Franc, conştient de sine şi cu umorul său caracteristic, Perry îşi descrie lupta de o viaţă cu adicţia şi tot ceea ce a alimentat-o de-a lungul anilor. Friends, iubiri şi marele lucru teribil este un memoir de neuitat, deopotrivă intim şi revelator, precum şi o mână întinsă oricui se luptă cu probleme asemănătoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.