Pentru prima dată în istoria revistei glossy Voque, ediţia de aprilie a Vogue Italia are o copertă în totalitate albă, omagiu adus cadrelor medicale care se luptă cu coronavirusul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Albul înseamnă, primul lucru şi cel mai important, respect. Albul înseamnă renaştere, lumină după întuneric, suma tuturor culorilor. Alb este uniforma celor care au salvat vieţi riscându-le pe ale lor. Este timp şi spaţiu de gândire. Şi pentru a sta în tăcere. Alb este pentru oamenii care umplu acest timp şi spaţiu cu idei, gânduri, versuri, muzică şi bunătate faţă de alţii", a spus redactorul-şef al Vogue Italia, Emanuele Farneti. 

"Ne aminteşte că după criza din 1929, hainele au devenit albe, o culaore aleasă să exprime puritatea în prezent şi speranţa pentru viitor. Şi, mai presus de toate, albul nu înseamnă predare, este o pagină albă care trebuie umplută, fontispiciu pentru o nouă poveste despre început", a continuat Farneti. 

Reflectând starea de urgenţă, care afectează industria modei, principalul subiect al numărului include prezenţa unor personalităţi în domeniu precum: Steven Klein, David Sims, Mert Alas şi Marcus Piggott, Joe McKenna, Bella şi Gigi Hadid, Collier Schorr, Glen Luchford, Paolo Roversi, Petra Collins, Willy Vanderperre, Olivier Rizzo şi Lindsey Wixson, care s-au fotogafiat în propriile case, cu familiile şi prietenii conectaţi online. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.