Cântăreaţa şi vedeta de televiziune Andra este al patrulea antrenor anunţat de Pro TV pentru emisiunea „Vocea României”, după Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Smiley.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o carieră de aproximativ 20 de ani în muzică, Andra a lansat 13 albume şi a susţinut spectacole atât în România, cât şi în străinătate.

Pe lângă cariera muzicală, ea are şi experienţă în televiziune: este jurat la show-ul de divertisment „Românii au talent” şi antrenează copii la „Vocea României Junior”.

Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley şi Andra sunt antrenorii sezonului al optulea al emisiunii „Vocea României”.

În primele trei sezone ale emisiunii, antrenori au fost Loredana Groza, Horia Brenciu, Mariu Moga şi Smiley. În 2014, Pro TV l-a înlocuit pe Horia Brenciu cu Tudor Chirilă, iar anul trecut, Marius Moga a fost schimbat cu Adi Despot. În cel de-al şaptelea sezon antrenori au fost Loredana Groza, Smiley, Tudor Chirilă şi Adi Despot.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.