Vlad Zamfirescu, Şerban Pavlu, Marius Manole, Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean vor interpreta rolurile unor actori izolaţi la domiciliu şi vor începe un dialog, fiecare din propria casa, despre criza creată de coronavirus, în primul episod al serialului "Discutabil", care va fi difuzat vineri, la ora 22.00, pe Youtube şi pe pagina de Facebook, anunţă urban.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regia este semnată de Vlad Zamfirescu. 

Construit pe tehnica sitcomului, serialul “Discutabil” va avea în primul sezon 12 episoade.

Sistemul în care este realizat respectă carantina şi este, indirect, şi un antrenament pentru personajele lor: actorii primesc scenariul, repetă pe aceeaşi platformă pe care şi filmează - aproximativ două zile pentru fiecare episod, ca în regim de teatru. Pentru episodul pilot, de vineri seară, şi cel mai lung, au repetat trei zile. 

Şerban Pavlu va fi în rolul unui ipohondru, Marius Manole în rolul unui conspiraţionist care crede că termometrele îţi controlează viaţa, pe Nadina Sălăgean în cea care crede în stele şi cărţi, dar are şi pile la spitalul de urgenţă ca să facă rost de un pat la Terapie Intensivă, în avans, cum vrea ipohondrul grupului. Vlad Zamfirescu joacă rolul unui actor interesat de aspectul fizic, gata să păcălească poliţia ca să mai alerge puţin prin parc pentru a nu se îngrăşa, în timp ce Carmen Tănase, care şi-a acceptat statutul de actriţă casnică pentru moment, este înţeleapta grupului.

Scenariul este scris de Alexandru Popa, autorul unor texte transformate în spectacole de teatru cu mare succes la public: "All Inclusive" ( cu Mirela Oprişor, Medeea Marinescu, Diana Roman, Marius Manole şi Vlad Zamfirescu ), "Pe o pânză de păianjen" (cu aceeasi echipă de actori), "Gigel" cu Gheorghe Ifrim (aflat în repertoriul Teatrului Bulandra), dar şi primul sezon al serialului "Ai noştri" de la Pro Tv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.