Muzeul Naţional Cotroceni îşi va relua vineri activitatea cu publicul, fiind permise în tururi standard grupuri de maxim 5 persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vizitarea va fi posibilă, la fel ca înainte de închiderea temporară, doar pe baza unei programări prealabile, cu minim 48 de ore înainte, în funcţie de capacitatea de vizitare, iar programările – prin e-mail sau telefonic – pot fi făcute începând de luni.

Grupurile de vizitatori vor putea fi alcătuite din cel mult 5 persoane, iar turul ghidat va fi unul standard – turul clasic – şi va dura maxim 60 de minute.

Vizitatorii sunt rugaţi să respecte reglementările de prevenţie dispuse la nivel naţional împotriva răspândirii coronavirusului (COVID-19), precum şi regulile de acces stabilite:

- vizitarea Muzeului Naţional Cotroceni se face doar în baza unui act de identitate prezentat în original;


- vizitatorii au obligaţia de a purta mască şi mănuşi de protecţie începând de la intrarea în pavilionul de acces, pe toată durata vizitei;
- vizitatorilor le va fi măsurată temperatura la punctul de acces, Muzeul Naţional Cotroceni interzicând accesul, fără excepţie, pentru persoanele care au o temperatură de peste 37,3 grade sau care prezintă simptome de afecţiuni respiratorii;
- vizitatorii vor trebui să respecte distanţa socială de 2 m, pe tot parcursul vizitei;
- vizitatorii vor folosi soluţiile dezinfectante puse la dispoziţie de muzeu.

Condiţiile complete de vizitare sunt disponibile pe site-ul muzeului şi vor fi comunicate fiecărui vizitator, în momentul programării.

Programările pot fi făcute prin e-mail la adresa vizitare@muzeulcotroceni.ro sau telefonic, la numărul 021.317.31.07.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.