Clebrul violonist şi compozitor André Rieu revine, alături de orchestra sa, pe 3 martie 2023, la Cluj-Napoca, în cadrul turneului mondial, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele vor fi puse în vânzare marţi, 1 noiembrie, începând cu ora 11.00, şi vor fi disponibile exclusiv în reţeaua Eventim.ro.

Concertele lui André Rieu includ piese clasice, valsuri, muzică de film şi operă, dar şi melodii pop, interpretate alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra.

Artistul a transmis salutări publicului din România prin intermediul unui mesaj video. 

„Emoţiile sunt cheia”, spune André Rieu. "Toată lumea este binevenită la concertele mele. Ne deschidem inimile pentru public, iar publicul îşi deschide inimile pentru noi. În fiecare seară, în sălile de spectacole, eu şi orchestra mea vedem oameni dansând şi cântând pe culoar, entuziaşti şi fără griji. Împreună petrecem seri de neuitat. Când oamenii îmi scriu că au nevoie de două săptămâni pentru a-şi reveni după concertele mele, devin cel mai fericit om din lume!", spune artistul.

Videoclipurile lui André Rieu pe YouTube au depăşit cu mult peste 1 miliard de vizualizări; aproape 9 milioane de fani din întreaga lume îl urmăresc pe Facebook. Printre cele 40 de milioane de albume vândute, cel mai recent album, lansat în 2022, „Happy Together” se află în primele 10 poziţii ale topurilor internaţionale.

În 2015, artistul a susţinut şapte concerte sold-out, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Atunci, celebrul violonist a fost aplaudat de peste 85.000 de spectatori. 

A fost alături de suferinţa românilor în urma tragediei din Clubul Colectiv, şi a dăruit, în semn de solidaritate, DVD-ul concertului „Live in Bucharest" care a adunat din vânzari 150.000 de euro, bani pe care i-a donat în totalitate victimelor. Au urmat alte două concerte sold-out în 2016, în aceeaşi locaţie, cu peste 25.000 de spectatori, iar în 2019, cu puţin timp înainte de pandemie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.