Viaţa chimistului Joachim Sauer, soţul cancelarului german Angela Merkel, va fi punctul central al unui serial de comedie pregătit de Readymade Films din Berlin, relatează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joachim Sauer, în ciuda celebrităţii soţiei lui, a reuşit să rămână în umbră. „Herr Merkel” va vorbi despre „cum este să fii soţul celei mai puternice femei politician din lume”, a explicat Laura Bull, şefa Readymade Films.

„Trebuie să ne imaginăm - el este singurul bărbat alături de toate celelalte prime doamne. Există aceste fotografii de presă amuzante, în care apar şapte sau opt doamne şi el, în mijloc”.

Sauer este cunoscut drept un bărbat amuzant la summit-urile liderilor mondiali şi ca dansator şi amator de vin, a mai spus Bull. Ea a subliniat că, deşi amuzant şi satiric, portretul lui Sauer va fi respectuos.

„Asta este important pentru mine - vrem să fie un fel de erou, pentru că este şi un om de ştiinţă uimitor... Mai ales după apariţia coronavirusului, cercetătorii sunt eroii noştri. El este un fel de prim domn drăguţ şi tocilar”.

Compania plănuieşte să dezvolte un pilot al show-ului, practică mai puţin obişnuită în Germania, înainte de a încercat să încheie parteneriate de producţie. 

Alexander Lindh şi Jano Ben Chaabane, echipa creativă din spatele filmului de succes „MaPa” al companiei, vor scrie „Herr Merkel”.

Între producţiile Readymade Films se numără şi „Culpa”, miniserie lansată în 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.