Licitaţia unei colecţii bucureştene, parte I, care a avut loc online, marţi seară la Artmark, a înregistrat vânzări totale de 160.200 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate cele 207 loturi scoase la vânzare au avut preţuri de pornire de 100 de euro. 

"La Pozat", de Apostol Mănciulescu", a fost adjudecat în final la 5.500 de euro, "Îngerul păzitor", de Aurel Naray, - 3.250 de euro; "Liniştea mării", de Dimitrie Ştiubei" - 3.250 de euro, "Vas olandez cu bujori şi clopoţei", de Elena Muller-Stăncescu - 3.000 de euro, "Reminiscenţa arheologică a lui Millet", de Salvador Dali - 2.500 de euro, "Dialog", de Jules Perahim - 2.000 de euro, "Om cu peşte", de Ştefan Câlţia - 1.200 de euro, "Om cu capră", de Sorin Ilfoveanu - 700 de euro. 

"Femeie în costum oriental", de Pablo Picasso, cromolitografie, a fost adjudecată la 1.600 de euro. 

Au mai fost vândute lucrări de Marc Chagall sau maeştrii români Theodor Aman, Corneliu Baba, Theodor Pallady, Ştefan Câlţia, Constantin Piliuţă. 

Prima licitaţie de opere de artă din septembrie a scos la vânzare o colecţie bucureşteană de pictură de patrimoniu ori contemporană la preţul unitar de pornire de doar 100 de euro, şi este organizată sub marca Hanul cu Tei 1833 by Artmark.

Partea a doua a Licitaţiei unei colecţii de artă bucureştene va avea loc joi, online, de la ora 19.30. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.