Proiectul „Misiune la Muzeu” va fi demarat luna aceasta în trei muzee din Bucureşti, iar el va fi derulat până în luna octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Museum Quest - Misiune la Muzeu este un proiect cultural nou, alternativă dinamică şi interactivă la vizitarea unui muzeu. Acest produs recreativ cultural este o „vânătoare de comori” care se va desfăşura în echipe.

Ea va avea loc la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, Muzeul Militar Naţional „Regele Ferdinand I” şi Muzeul Naţional de Istorie a României.

Participanţii vor putea să rezerve ziua şi muzeul pe care vor să îl viziteze, folosind platforma trapped.ro.

La jocul Museum Quest vor putea participa echipe de 4 până la 6 persoane, indiferent de vârstă, urmând a avea la dispoziţie o serie de misiuni pe care vor trebui să le îndeplinească în 90 de minute. Concurenţii vor putea să se folosească de informaţiile ştiinţifice şi culturale specifice muzeului vizitat, precum şi de cultura generală, propria intuiţie sau lucrul în echipă. Fiecare echipă participantă va avea la dispoziţie un kit al exploratorului, plin de misiuni interactive şi inedite de rezolvat în cadrul muzeului.

Museum Quest este un proiect cultural marca Trapped, care va avea loc în perioada iulie - octombrie 2020, în trei muzee de referinţă din Bucureşti. Acest proiect cultural este cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.