Artistul britanic Banksy a revenit în metroul londonez cu mai multe stencil-uri prin care încurajează oamenii să poarte măşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un scurt film publicat pe contul lui de Instagram arată un bărbat, care ar putea fi chiar artistul ce îşi ascunde identitatea, deghizat în om de serviciu. El cere călătorilor să stea departe în timp ce amplasează desenele.

Transport for London (TfL) a transmis că acestea au fost înlăturate între timp, în conformitate cu stricta politică anti-graffiti, potrivit BBC.

Proiectul intitulat „If You Don't Mask, You Don't Get” cuprinde mai mulţi şobolani care poartă mască şi o semnătură a lui Banksy.

La finalul videoclipului, cuvintele „I get lockdown” (sunt în carantină, n.r.) apar pe un perete al unei staţii, iar când uşile trenului se închid poate fi văzută continuarea „but I get up again” (dar mă ridic din nou, n.r.).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. . If you don’t mask - you don’t get.

A post shared by Banksy (@banksy) on

Cei care folosesc metroul londonez sunt obligaţi să poarte mască.

TfL a mai spus că apreciază acţiunea lui Banksy de a încuraja oamenii să îşi acopere feţele. „Vrem să îi oferim lui Banksy şansa de a face o nouă versiune a mesajului lui pentru clienţii noştri într-un spaţiu potrivit”.

La începutul carierei sale, Banksy, originar din Bristol, a realizat mai multe desene în metroul din capitala britanică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.