Un portret inedit al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, care va sărbători în iunie 70 de ani de domnie, a fost prezentat joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulată „Platinum Queen: Felicity”, această imagine a fost realizată de artistul Rob Munday, în timpul unei sesiuni foto destinată să creeze prima hologramă 3D a reginei. 

 

Deşi nouă în ochii publicului, această fotografie în alb şi negru a fost făcută în realitate în 2004. Ea a fost dezvăluită pentru prima dată, joi, adică 19 ani mai târziu, pentru a celebra Jubileul de Platină al suveranei. 

 

Majestatea Sa a fost surprinsă cu un zâmbet pe buze la o remarcă amuzantă a prietenei ei Angela Kelly, în timp ce acestea se pregăteau pentru şedinţa foto a lui Rob Munday la Palatul Buckingham.

Potrivit Daily Mail, acest portret ilustrează „sclipirea din ochii reginei” şi „legătura profundă şi încrederea” între suverană şi Miss Kelly”, imaginea fiind dedicată celor 20 de ani de prietenie ai celor două. 

Portretul inedit va fi expus public la Londra, începând din 9 mai, în cadrul expoziţiei „Presence” a lui Rob Munday. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.