Al 32-lea sezon „România, te iubesc!” va începe la Pro TV duminică, de la ora 18.00, cu ancheta „Litoral, recif imobiliar” semnată de Paul Angelescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 1000 de hectare, de-a lungul plajei sălbatice de la Vadu, au fost retrocedate, vândute şi lotizate de-a lungul anilor. Iar mai multe primării, ministere, dar şi dezvoltatori imobiliari se luptă pe controlul Grindului Chituc. O zonă din rezervaţia Deltei Dunării de 7 ori mai mare decât Mamaia şi Năvodari la un loc.

„Duminică mergem pe litoralul Mării Negre! Cu Mamaia şi Năvodari compromise de dezvoltări haotice, presiunea imobiliară se mută acum spre plajele din Deltă şi în sud spre staţiunile fanion: Olimp şi Neptun. În sudul litoralului au început defrişările în pădurea Comorova, singura pădure de pe litoral. Iar primăria a aprobat blocuri de 17 etaje pe ce erau odată spaţii verzi. „Cerul este limita”, ne-au declarat autorităţile. Spun că n-au cum să atragă altfel investitori serioşi dispuşi să dezvolte staţiunile şi să ridice facilităţi noi de cazare”, a spus Paul Angelescu.

Prima ediţie „România, te iubesc!” din noul sezon, va fi pe Pro TV şi pe Voyo.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.