Cel de-al patrulea sezon al show-ului „În puii mei” va fi difuzat începând de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, de Antena 1, acesta încheind proiectul lui Mihai Bendeac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„După 12 ani în care am realizat sketch-show-uri, aceste 6 ediţii închid o perioadă a carierei mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos", a spus Mihai Bendeac, informează Antena 1.

Ultimul sezon al show-ului va prezenta o „bătălie a glumelor” organizată de Maria Popovici, câştigătoarea sezonului al doilea al emisiunii „iUmor”. Competiţia presupune ca două sau mai multe persoane să spună glume. Cel care râde primul în hohote se consideră învins. Jocul este unul de notorietate pe YouTube, atât în România, cât şi în Statele Unite ale Americii.

„În puii mei” este unul dintre cele mai apreciate show-uri de comedie din ţară, cu scheciuri gândite de Mihai Bendeac, cu personaje inspirate din actualitate şi umor de situaţie şi limbaj.

Actorul Mihai Bendeac este jurat în emisiunea „iUmor”, alături de Delia şi Cheloo. Un nou sezon din acest show va fi difuzat începând din 25 februarie, în fiecare duminică, de la ora 21.00, de Antena 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.