Emisiunea „Sănătate cu stil”, dedicată tuturor celor care îşi doresc să îşi cultive un stil de viaţă sănătos, revine la Prima TV din 11 septembrie şi va fi difuzată în fiecare sâmbătă de la ora 11.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii, aduce în prim-plan profesionişti din diverse domenii: de la medici specialişti în tratarea diferitelor boli şi afecţiuni, la esteticieni care prezintă tehnologii revoluţionare, nutriţionişti, precum şi specialişti din industria beauty, traineri, psihologi.

Lipsa activităţii fizice, stresul cotidian şi alimentaţia nesănătoasă sunt principalele cauze de îmbolnăvire în ţara noastră. Iar în lipsa educaţiei pentru sănătate, obiceiurile proaste se transmit de la o generaţie la alta.

În noul sezon al emisiunii, telespectatorii vor afla cum beneficiile sportului pot schimba viaţa. De asemenea, vor fi discutate probleme privind entorsele, rupturile de menisc sau de ligamente sunt cele mai frecvente afecţiuni pentru care ajungem la medicul ortoped. Luciana Indre va vorbi şi despre cum acţionează masajul limfatic dar şi despre curele cu ape minerale. 

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, cu un portofoliu care cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST), 6 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro ) şi platforma online PrimaPlay.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.