Un nou sezon al emisiunii „Ochii din umbră”, prezentat de Ernest, va fi difuzat începând din 12 februarie, de la ora 22.00, la Kanal D.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ernest îşi continuă munca de detectiv şi caută să scoată la iveală faţa nevăzută a unor oameni obişnuiţi, dar suprinzători prin alegerile lor.

O serie de poveşti de viaţă încurcate îşi vor face loc pe micile ecrane odată cu debutul noului sezon „Ochii din umbră”. Prin intermediul acestora, telespectatorii vor afla ce se întâmplă atunci când trădarea, minciuna şi secretele, uneori dureroase, fac parte din viaţa de zi cu zi a unora şi, mai ales, cum pot acestea destrama familii.

„E interesant, de multe ori şocant, cum pot oamenii gândi una şi spune sau face altceva. Veţi fi suprinşi să aflaţi nişte poveşti absolut şocante despre semenii noştri, în noul sezon <Ochii din umbră>. Natura umană nu încetează să ne uimească”, a spus Ernest. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.