Un nou sezon al emisiunii de divertisment ”Jocuri de celebritate”, prezentată de Mihai Bobonete, va fi transmis de postul de televiziune Pro TV începând de joi seară, de la ora 23.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bobonete îi va avea alături şi în acest al doilea sezon al emisiunii pe actorii Paul Ipate şi Octvian Strunilă.

În primul episod au fost pregătite noi probe, pe lângă cele consacrate. Cele două echipe vor juca pentru prima dată ”Pe mâna ta”, într-o probă care presupune o sincronizare perfectă între mâinile unui concurent şi mimica altui concurent, ambii lucrând împreună pentru ca echipa să ghicească indiciul.

Următoarele episoade ale emisiunii ”Jocuri de celebritate” vor fi difuzate joi, 30 noiembrie, de la ora 22.30, şi joi, 7 decembrie, de la ora 22.30, potrivit reprezentanţilor Pro TV, pentru News.ro. 

Pro TV a lansat emisiunea ”Jocuri de celebritate” în grila de toamnă, pe 14 septembrie.

”Reţeta este pe cât de simplă, pe atât de amuzantă: jocuri antrenante, o gazdă carismatică, două echipe formate din patru persoane - un căpitan, alături de două celebrităţi şi un invitat special, o persoană care nu face parte din viaţa publică. Toţi se vor distra participând la probe simpatice, încercând să strângă cât mai multe puncte pentru a câştiga premiile oferite în show. Pe lângă seara plină de distracţie alături de vedetele sale preferate, invitatul poate câştiga marele premiu, în valoare de 10.000 de lei”, au anunţat atunci reprezentanţii Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.