Un nou sezon al emisiunii „Ferma vedetelor” va fi difuzat începând din 13 februarie, de marţi până joi, de la ora 21.30, de televiziunea Pro TV, show-ul urmând să prezinte şase perechi de vedete care vor ajunge într-o fermă dezafectată aflată în munţii Făgăraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest sezon al emisiunii va prezenta experienţa celor 6 cupluri de vedete în ferma dezafectată şi probele grele prin care vor trebui să treacă, informează Pro TV.

Viaţa concurenţilor se va schimba drastic timp de trei luni, iar dintre toate lucrurile pe care le vor avea de făcut, cel mai greu va fi să se acomodeze traiului la comun, în condiţii grele, cu un minim de confort.  

Vedetele se vor trezi devreme, vor trebui să muncească pe parcursul întregii zile şi chiar şi noaptea. Îngrijitul animalelor, asigurarea hranei pentru toţi, spălatul la mână şi duşul la lighean vor fi doar câteva lucruri din realitatea rurală la care vor fi nevoiţi să se acomodeze.

Monica Bârlădeanu şi „Nea Raţă” (Florin Raţă) îi vor îndruma pe cei 12 concurenţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.