„She-Hulk: Avocata Apărării”, serial de comedie produs de Marvel, debutează joi pe Disney+. Jennifer Walters (Tatiana Maslany) este o avocată specializată în procese ce implică supraoameni şi devine în mod accidental un uriaş verde, cu superputeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea trebuie să facă faţă vieţii complicate de femeie de 30 de ani şi să menţină sub control emoţiile puternice care o fac să se transforme. Astfel, "She-Hulk: Avocata Apărării" explorează experienţele complicate şi amuzante ale lui Jennifer Walters, care trebuie să se confrunte cu noua dinamică şi urmările superputerilor sale recent dobândite. De la întâlniri la prieteni, nunţi şi job, ea învaţă rapid că echilibrarea noii sale dualităţi şi a superputerilor nu este atât de uşoară.

Câştigătoare a premiului Emmy (pentru interpretarea din seria „Orphan Black"), actriţa Tatiana Maslany care interpreteaza rolul principal afirmă: „Ceea ce îmi place cel mai mult la Jen aka She-Hulk este faptul că este o contradicţie". "Este atât de complet fixată pe muncă şi, totuşi, are o inimă imensă. Îi place să fie She-Hulk, dar în acelaşi timp respinge acest lucru. Există multa tensiune amuzantă cu care să te joci în aceste contradicţii”.

Serialul de comedie are nouă episoade şi se bucură de participarea unor actori cu vechime în Universul Cinematic Marvel, printre care Mark Ruffalo în rolul lui Bruce Banner/Hulk, Tim Roth în rolul lui Emil Blonsky/Abomination şi Benedict Wong în rolul lui Wong, precum şi Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass şi Renée Elise Goldsberry.

Serialul este regizat de Kat Coiro (episoadele 1, 2, 3, 4, 8, 9) şi Anu Valia (episoadele 5, 6, 7), cu Jessica Gao ca scenarist principal. Producători executivi sunt Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Coiro şi Gao.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.