Un nou reality show, „Asia Express”, filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, va fi lansat pe 12 februarie la Antena 1, urmând să fie difuzat în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şapte cupluri de vedete participă la show-ul „Asia Express”, prezentat de Gina Pistol, pentru a-şi testa limitele, iar în traseul dificil către marele premiu de 30.000 de euro, celebrităţile vor fi nevoite să se descurce cu un singur euro pe zi, informează Antena 1.

Fiecare etapă a show-ului este marcată de anumite probe pe care echipele sunt nevoite să le îndeplinească pentru a continua competiţia. Vedetele se vor confrunta, între altele, cu bariere de limbaj, şi vor depinde doar de abilităţile lor şi ale coechipierilor în fiecare moment al experienţei. Cazarea, mâncarea şi asigurarea transportului sunt doar o parte dintre aspectele pentru care aceştia vor fi nevoiţi să lupte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.