Episodul 8 din „One True Singer” este disponibil de vineri pe HBO Max. Artiştii au la dispoziţie doar patru zile să îşi creeze propriul lor EP, de la muzică, versuri şi alegerea unui single şi până la realizarea unei şedinţe foto, selectarea şi editarea fotografiei de copertă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concurenţii vor avea parte de o surpriză foarte plăcută când vor afla că Denis Roabeş, cunoscut pentru proiectul muzical The Motans, îi va ajuta să facă alegerile potrivite pe parcursul probelor.

Sesiunile de scriere a melodiilor vor fi realizate împreună cu cei mai buni producători muzicali ai momentului, în locaţii frumoase, în care artiştii să poată da frâu liber inspiraţiei. În plus, şedinţele foto şi artwork-urile vor fi realizate de Edward Aninaru şi Ştefan Dani, alături de o echipă de graficieni.

Odată ce EP-ul va fi finalizat, concurenţii vor merge la Kiss FM unde se vor întâlni cu Andreea Berghea, playlist manager Kiss FM, vor cânta live alături de un band condus de Bubu Cernea şi vor răspunde la o serie de întrebări fulger într-o intervenţie radio alături de Ana Moga.

La finalul episodului unul dintre concurenţi părăseşte concursul.

Un nou episod din cele 10 va fi disponibil în fiecare vineri pe HBO Max.

În fiecare episod, artiştii se vor confrunta cu o serie de provocări menite să le testeze talentele şi vor învăţa de la invitaţii speciali din showbiz care sunt calităţile necesare unui star din industria muzicală. În funcţie de evoluţia lor, vor rămâne în concurs sau vor fi eliminaţi de juriul format din Alina Eremia, Bruja, Şerban Cazan şi Alex Cotoi.

Câştigătorul „One True Singer” va obţine un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro şi încă 50.000 de euro în cont.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.