Un grup de hackeri, intitulat Mr Smith, ameninţă că va difuza ultimul episod din sezonul al şaptelea al ”Game of Thrones” înainte ca acesta să fie lansat de HBO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hackerii au declarat pentru Mashable că HBO ar trebui să fie ”pregătită” pentru difuzarea episodului al şaselea, care a avut premiera duminică, şi a celui de-al şaptelea al serialului.

Compania a refuzat să plătească hackerilor răscumpărarea cerută şi reprezentanţi ai acesteia au declarat: ”Hackerii ar putea continua să lanseze informaţii furate în încercarea lor de a atrage atenţia presei. Acesta este un joc la care nu vom participa”.

La începutul lunii august, un grup de hackeri a anunţat că a furat 1,5 TB de date din serverele HBO, între care se numără episoade din producţii precum ”Ballers” şi ”Room 104”, dar şi scenarii ale unor episoade din ”Game of Thrones”. 

Filmările pentru cel de-al optulea sezon ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, şi ultimul al serialului, vor începe în luna octombrie, potrivit unor declaraţii făcute de actorul Nikolaj Coster-Waldau.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.