Un film live-action inspirat din serialul animat „Kim Possible” se află în pregătire la televiziunea Disney Channel, la 16 ani după premiera show-ului, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Castingul pentru acest film a început, proiectul urmând să fie inspirat din povestea serialului care prezintă o elevă de liceu care în timpul ei liber salvează lumea de răufăcători. Directorul de casting este Blyth Nailling („Last Man Standing”, de la ABC).

Creatorii show-ului, Mark McCorkle şi Robert Schooley, au scris scenariul pentru filmul live-action alături de Josh Cagan („The Duff”). McCorkle, Schooley şi Zanne Devine, cunoscuţi pentru contribuţii la filme precum „I, Tonya” şi „Easy A”, sunt producători executivi.

Filmul este coregizat şi coprodus de Adam B. Stein şi Zach Lipovsky, care s-au întâlnit în calitate de finalişti în programul „On the Lot” al televiziunii Fox, o competiţie de regie produsă de Steven Spielberg şi Mark Burnett. Recent, Stein şi Lipovsky au regizat fiecare episoade din serialul SF de aventură „Mech X - 4”, al postului de televiziune Disney XD.

Serialul animat original, care a avut premiera în 2002, a inspirat două animaţii originale, „Kim Possible Movie: So the Drama”, în 2005 – prima animaţie originală a Disney Channel, şi „Kim Possible: A Stitch in Time”, în 2003. Show-ul a fost premiat cu Emmy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.