Un episod special din „Secretele Preşedintelui” va fi difuzat vineri, de Revelion, la ora 22.00, pe Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Pupăză (Grig Chiroiu) şi staff-ul său pregătesc un Revelion Retro în salonul de la Palatul Primăverii.

Aici se va da o petrecere cu buget de austeritate, recitalurile artiştilor consacraţi, care ar fi trebuit să asigure ambianţa petrecerii dintre ani, vor fi înlocuite cu momente artistice prestate chiar de membrii staff-ului. Totuşi, la petrecerea de Revelion prezidenţială vor fi invitaţi speciali Angelina Jolie şi Brad Pitt, care tocmai se află în România pentru a turna un film, iar cele două personaje celebre vor fi interpretate de două sosii celebre ale celor doi actori de la Hollywood. Vor mai fi invitaţi: Valentin si Codruţa Sanfira, Dan Lazăr, DJ Hara, Pyroblast, şi nu în cele din urmă mult aşteptata Melanie Trump. Şi, cum un revelion Retro ar putea fi cu greu pe gustul tinerilor de la NextGeneration, aceştia îşi vor organiza propria petrecere. Una modernistă, cu DJ, muzică tehno, şi tot ce este în trending.

Invitaţii vor fi colegi de şcoală, prieteni de pe reţelele de socializare şi chiar vedete pop-rock internaţionale, precum Selena Gomez. Bineînţeles, distracţia va fi atent supravegheată de profesorul şi coordonatorul lor, Mârlanu Ferdinand (Toni Ionescu). Aşadar, va fi un duel al revelioanelor care va păstra coordonatele duelului dintre generaţii. Sau mai plastic spus: EverGreen vs Trending, Nostalgia vs Untold.

Miezul nopţii va fi marcat de o mare surpriză, pe lângă tradiţionalul discurs al Preşedintelui României care va spune câteva cuvinte, pentru a lumina calea românilor în 2022, dar nu foarte multe, pentru că Melanie Trump poate sta la palat doar preţ de câteva minute.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.