Un documentar despre turneul de promovare a cărţii „Becoming”, scrisă de Michelle Obama, va fi lansat de Netflix la începutul lunii mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Michelle Obama a anunţat finalizarea documentarului despre turneul de promovare a cărţii ei de memorii „Becoming”, lansată în 2018, şi că acesta va fi disponibil pe platformă din 6 mai.

După ce filmul „American Factory”, pe care l-au produs, a fost recompensat cu Oscar anul acesta pentru „cel mai bun documentar”, soţii Barack şi Michelle Obama au pregătit un nou proiect pentru Netflix.

Intitulat „Becoming”, documentarul oferă un prim-plan asupra vieţii lui Michelle Obama, permiţând privitorilor să observe călătoria ei prin 34 de oraşe pentu a-şi promova cartea.

El este regizat de Nadia Hallgren, care a mai semnat „After Maria” (inclus pe lista scurtă pentru o nominalizare la Oscar), iar Katy Chevigny, Marilyn Ness şi Lauren Cioffi sunt producătoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.