Ultimul sezon al serialului „Parts Unknown” al lui Anthony Bourdain va fi lansat de CNN toamna aceasta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al 12-lea sezon se afla în producţie când, în luna iunie a acestui an, realizatorul de televiziune s-a sinucis pe când se afla în Franţa.

Seria celor şapte episoade nu a primit încă o dată de premieră.

Un singur episod a fost finalizat înainte de moartea lui Bourdain - o călătorie în Kenya cu W. Kamau Bell, gazda emisiunii CNN „United Shades of America” -,  iar acesta va fi singurul narat de realizatorul TV.

Celelalte episoade vor include călătorii în New York, Texas, graniţa SUA cu Mexic, regiunea Asturias din Spania şi Indonezia. Ele vor fi finalizate de regizorii care le-au filmat pentru Zero Point Zero, compania de producţie a lui Bourdain, şi vor cuprinde înregistrări audio cu vedeta de televiziune, care au fost adunate în timpul filmărilor.

„Va lipsi partea de naraţiune a lui, dar Tony va fi prezent cu totul, pentru că îl veţi vedea, auzi, urmări”, a explicat Amy Entelis, vicepreşedinte al CNN, pentru L.A. Times, citat de The Hollywood Reporter.

Entelis, care a lansat serialul în 2013, a mai spus că penultimul episod va prezenta echipa, în spatele camerelor de filmare, discutând despre serial, iar ultimul îi va fi dedicat lui Bourdain şi felului în care a influenţat el lumea.

În afara acestor două episoade, nu există planuri de a folosi arhive ale emisiunii.

Realizatorul de televiziune şi scriitorul Anthony Bourdain a fost nominalizat postum la premiile Primetime Emmy pentru serialul său „Parts Unknown” produs de CNN.

Celebrul chef care a murit pe 8 iunie în Franţa, la vârsta de 61 de ani, a fost nominalizat la categoria „Best informarional series or special”. El a fost gazda programului TV, dar şi producătorul executiv al acestui serial.

În total, „Parts Unknown” a primit 6 nominalizări la Emmy.

„Parts Unknown” a avut premiera pe 14 aprilie 2013. Serialul l-a avut în centru pe Bourdain, călătorind prin lume.

La începutul lunii iunie, el lucra pentru un nou episod, în regiunea Alsacia. Poliţia a decis că a fost vorba despre o sinucidere prin spânzurare.

Anthony Bourdain, care a crescut în New Jersey şi a gătit în mai multe restaurante din New York, a devenit celebru graţie volumului său de memorii „Kitchen Confidential”, apărut în 2000. Mereu deschis privind perioada în care a fost dependent de droguri, Bourdain a explorat, prin cărţile şi show-urile sale TV, condiţia umană şi a ajutat publicul să îşi schimbe mentalitatea despre mâncare şi călătorii.

Împreună cu Ottavia Busia, de care s-a despărţit amiabil în 2016, a avut o fiică. Timp de doi ani, el a avut o relaţie cu actriţa Asia Argento, una dintre figurile principale din scandalul care îl are în centru pe Harvey Weinstein. La rândul său, Anthony Bourdain a fost un susţinător al mişcărilor #MeToo şi #TimesUp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.