Cel de-al treilea şi ultim sezon al serialului „Întuneric/ Dark” va fi disponibil pe Netflix din 27 iunie, dată care în producţia germană reprezintă ziua apocalipsei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netflix a lansat marţi trailerul pentru cel de-al treilea sezon.

Serialul are în centru patru familii care încearcă să îşi schimbe destinul în interiorul comunităţii lor.

„Vom oferi răspunsuri la întrebările adresate de spectatorii noştri şi vom clarifica povestea”, spuneau anul trecut creatorii Jantje Friese şi Baran bo Odar. „Va fi greu pentru noi să ne îndepărtăm de aceste personaje de care ne-am ataşat, dar începutul este finalul şi finalul este începutul”.

Din distribuţie fac parte Oliver Masucci, Karoline Eichhorn, Louis Hofmann, Sandra Borgmann, Winfried Glatzeder, Dietrich Hollinderbäumer şi Sylvester Groth.

Serialul, lansat în 2017, a fost premiat pentru imagine de German Television Academy, iar Louis Hofmann a fost desemnat, la Golden Camera, cel mai bun tânăr actor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.