Ultimele trei sezoane din emisiunea „Top Gear” cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May vor fi difuzate în exclusivitate în România de postul History, începând cu 3 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episoadele vor putea fi vizionate în fiecare joi, de la ora 21:00.

Din Noua Zeelandă până în Spania, din Ucraina până în Abu Dhabi sau din Sankt Petersburg până în Canada, fiecare din cele trei serii va oferi telespectatorilor aventuri, teste memorabile pentru toţi pasionaţii de „motoare”, completate de umorul englezesc al celor trei prezentatori.

Sezonul 20 cuprinde, între altele, o cursă între o maşină şi un iaht pe coasta Noii Zeelande, o călătorie în Scoţia pentru cel mai rapid taxi din lume şi un experiment prin care Clarkson, Hammond şi May vor încerca să construiască o maşină care se poate transforma într-un hovercraft.

În sezonul 21, ei retrăiesc zilele de glorie ale anilor ‘80 în trei hatchback-uri clasice şi conduc în premieră de-a lungul unei ţări care a fost închisă pentru vestici în ultimii 40 de ani - Birmania (Myanmar).

În sezonul 22, Clarkson, Hammond şi May pot fi urmăriţi într-o călătorie de peste 2.500 de km prin Patagonia, până în cel mai sudic oraş din lume, dar şi într-o întrecere în Sankt Petersburg, încercând să construiască ambulanţe mai bune.

Cele trei sezone vor prezenta maşini inovatoare, hybrid, unicat sau care au format istoria industriei automobilelor, precum: Alfa 8c Disco Volante, Porche 918,  RenaultSport Clio 200, Peugeot 208 GTI, Ford Fiesta ST, BMW M6 Gran Coupé, Bentley Continental GT v8 şi Nissan GT-R.

De asemenea, fiecare serie găzduieşte invitaţi celebri pentru teste de condus, precum Ed Sheeran, Steven Tyler, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch şi Hugh Jackman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.