Ultimele şase sezoane ale emisiunii „Top Gear” cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, vor fi difuzate de postul History începând cu 2 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episoadele vor putea fi urmărite în fiecare seară de joi, de la ora 21.00.

Timp de aproximativ două decenii, „Top Gear” a fost cel mai urmărit show auto din lume, cu o audienţă estimată la 350 de milioane de telespectatori.

Din 2002, de-a lungul a peste 25 de sezoane, serialul a reprezentat amestecul perfect dintre divertisment, umor şi informaţii tehnice. Prin intermediul acestei longevive emisiuni auto, publicul a putut călători în întreaga lume, alături de echipa care a realizat cascadorii spectaculoase şi a acceptat provocări extreme pentru a testa maşinile prezentate în cadrul acesteia.

Postul public de televiziune britanic a anunţat în 2015 că a luat decizia de a nu prelungi contractul lui Jeremy Clarkson, după ce renumitul prezentator TV a avut o altercaţie cu unul dintre producătorii show-ului. Ulterior, Clarkson şi colegii James May şi Richard Hammond au semnat un contract cu platforma online Amazon pentru a prezenta împreună o emisiune pe teme automobilistice.

Reţeaua A+E Networks a obţinut licenţa pentru difuzarea a şase sezoane ale emisiunii realizate de BBC, totalizând astfel un număr de 40 de episoade.

„Top Gear” va putea fi urmărit pe History România pe tot parcursul anului 2020. Primele trei sezoane vor fi difuzate din 2 aprilie, iar următoarele trei vor putea fi urmărite începând din toamnă.

În ultimii 25 de ani, History a realizat şi difuzat seriale originale care au câştigat premii importante şi care i-au adus pe oameni mai aproape de înţelegerea unei istorii bazate pe un storytelling contemporan şi pe o abordare modernă a subiectelor, explorând diverse faţete ale acestora într-un mod imersiv şi, în acelaşi timp, bine documentat. Dovadă sunt seriale care s-au bucurat de un real succes precum „Vikingii”, „Extratereştri Antici”, „Blestemul Insulei Oak” şi „Arme născute din foc”.

History România şi-a consolidat prima poziţie în topul celor mai vizionate canale care difuzează un conţinut factual, încheind anul 2019 cu o cotă de piaţă de 1,08%. De asemenea, tot anul trecut, History a fost al doilea cel mai vizionat post de publicul matur din România şi s-a clasat pe locul al 18-lea în rândul tuturor posturilor de televiziune din ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.