Ultima ediţie a preselecţiilor din emisiunea „Românii au talent” a fost urmărită, vineri seară, la Pro TV, de mai mult de 2,2 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul a înregistrat 11,1 puncte de rating şi 30,7% cotă de piaţă în rândul publicului naţional cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 8,3 puncte de rating şi 22,9% share.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 - 23:09, Pro TV a condus topul televiziunilor cu 9,9 puncte de audienţă şi 32,7% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe locul al doilea avea 6,8 puncte de rating şi 22,4% share.

Mai mult de 2,2 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audienţă, de la 22:49, aproximativ 2,7 milioane de telespectatori.

Preselecţiile s-au încheiat, iar în următoarea etapă o reprezintă decizia juraţilor cu privire la calificaţii în semifinalele live.

Luni, de la ora 20:30, Andra, Alexandra Dinu, Andi Moisescu, Florin Călinescu, Smiley şi Pavel Bartoş se vor reuni şi vor discuta despre concurenţii care au primit 3 sau 4 de „DA”. Misiunea lor este cu atât mai dificilă, întrucât dintre cele 24 de locuri existente în semifinale, 10 aparţin deja celor care au obţinut butonul auriu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.