TVR 3 a anunţat grila de programe din această vară, care păstrează emisiunile consacrate "Nocturne", "Garantat 100%", transmisiuni înregistrate ale concertelor din Festivalul Internaţional "George Enescu", emisiunea "Remix", cu imagini ale unor mari nume ale rockului din arhiva TVR, dar şi emisiunea de investigaţii "Reporter special" şi filme de artă în weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Cluj-Napoca, Iaşi, Craiova şi Timişoara vor oferi cele mai importante ştiri de pe plan local, regional şi naţional, la "Regional cafe". Jurnaliştii TVR 3 vor prezenta de la ora 8.00 informaţii despre starea vremii, trafic şi principalele evenimente din fiecare oraş. Ştirile după-amiezii încep la ora 17.00, la "Telejurnal regional", emisiunea de actualitate regională realizată de TVR Craiova, cu intervenţii de la toate studiourile din teritoriu ale TVR.

De luni până vineri, de la ora 19.00, telespectatorii vor putea urmări istorii adevărate despre interpreţi consacraţi, ansambluri folclorice, coregrafi renumiţi şi formaţii instrumentale, cu muzică live şi imagini de arhivă, la "Cântec şi poveste". Iar de la 20.00, toate marile spectacole, concerte sau festivaluri din cele cinci regiuni importante ale ţării îşi prezintă protagoniştii telespectatorilor TVR 3.

TVR 3 păstrează în grilă şi interviuri şi dezbateri culturale de la ora 21.00: "Profesioniştii" (luni), "Garantat 100%" (marţi), "Nocturne" (miercuri), "Arte, carte şi capricii" (joi), respectiv "Drumul lui Leşe" (vineri).

Cele mai frumoase concerte simfonice din cadrul Festivalului Internaţional "George Enescu”, precum şi pe cele din seria "Bon anniversaire, Monsieur Chopin” vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 23.00. 

Sâmbăta, la prânz, TVR Cluj continuă emisiunea "Fără prejudecăţi", un magazin care susţine integrarea în societate a persoanelor cu dizabilităţi fizice şi psihice. Producţia a fost premiată de ONU, ca model de incluziune a celor cu handicap.

Tot sâmbăta, de la 14.00, se regăseşte în grila de vară TVR 3 una dintre cele mai de succes emisiuni realizate la TVR Cluj. Gândită şi moderată de Sergiu Vitalian Vaida, "Vine Cluju‘ pe la noi" aduce dedicaţii muzicale în direct pentru toţi iubitorii de folclor.

De la 17.00 şi 17.30, atât sâmbăta, cât şi duminica, telespectatorii TVR 3 urmăresc investigaţii jurnalistice pornite de la sesizările telespectatorilor, cu experienţe de viaţă, întâmplări şi oameni deosebiţi. Din studiourile TVR de la Iaşi, Timişoara, Craiova, Cluj-Napoca şi Târgu Mureş, "Reporter special" merge în comunitate pentru a găsi poveşti care merită văzute şi spuse.

În weekend, filmul clasic sau de artă începe la TVR 3 sâmbătă seară, la ora 22.00, iar duminica, la aceeaşi oră, marile nume româneşti ale rockului, folkului şi jazzului sunt la "Remix", emisiune realizată de studioul din Bucureşti al Televiziunii Române, beneficiind atât de imagini din Arhiva TVR, cât şi de documente din arhivele personale ale protagoniştilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.