Postul TVR 1 va transmite, în noaptea de 18 aprilie, slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, dar şi imagini din întreaga ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pelerinajul de Florii a fost suspendat, iar Sfânta lumină adusă de la Ierusalim va fi distribuită la cerere, de voluntari cu mască, mănuşi şi ecuson, în faţa locuinţelor. În noaptea de Înviere, credincioşii cu candele aprinse pot ieşi la ferestre şi balcoane sau în curţile caselor lor pentru a-şi adresa salutul pascal „Hristos a înviat!” şi răspunsul „Adevărat a înviat!”, fără a deranja alţi vecini care nu doresc să participe la această sărbătoare, a transmis joi Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române.

Astfel, echipe de filmare ale Televiziunii Române vor transmite imagini din întreaga ţară, pentru a surprinde atmosfera.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.