Donald Trump i-a sugerat unui jurnalist de la Time că ar putea face închisoare după ce acesta a fotografiat o scrisoare care, potrivit preşedintelui, i-a fost trimisă de liderul nord-coreean Kim Jong-un, scrie independent.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul unui interviu de săptămâna aceasta acordat reporterilor de la revista Time, preşedintele le-a arătat o scrisoare de la Kim Jong-un, care îi fusese expediată recent. Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt de la Casa Albă, a intervenit când un fotograf a fotografiat-o. 

"Scuză-mă", a spus Trump. "Potrivit dreptului la intimitate - ştii, poţi merge la închisoare dacă foloseşti fotografia pe care ai făcut-o scrisorii pe care ţi-am arătat-o... în mod confidenţial, nu ţi-am arătat-o pentru a face fotografii. Aşa că, nu juca jocul ăsta cu mine". 

Reporterul l-a întrebat pe Trump: "Mă ameninţaţi cu închisoarea?". 

Preşedintele a răspuns: "Ţi-am spus următoarele. Ţi-am spus că poţi să te uiţi la asta off-the-record. Asta nu înseamnă că poţi să iei aparatul şi să faci poze. OK? Aşa că sper să nu ai o poză cu asta". 

Trump, care are o relaţie controversată cu presa, la care s-a referit ca fiind "duşmanul poporului" în ciuda faptului că-i place atenţia pe care publicaţiile i-o acordă, s-a plând de articolul pe care revista l-a publicat despre el. 

"Aşa că distraţi-vă cu povestea voastră. Pentru că sunt sigur că va fi a 28-a poveste oribilă pe care o am în revista Time", a afirmat el. "Este incredibil. După tot ceea ce am făcut şi după succesul pe care l-am avut, felul în care revista Time scrie este absolut incredibil". 

Casa Albă nu a răspuns solicitărilor în urma interviului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.