Transmisiunea de două ore a evenimentului „One World: Together at Home” pe 26 de reţele de televiziune a fost urmărită, sâmbătă noapte, de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, potrivit datelor Nielsen, citate de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul muzical, organizat de Global Citizen şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a strâns 127,9 milioane de dolari pentru ajutorarea lucrătorilor sanitari din prima linie în lupta cu Covid-19. Peste 55 de milioane de dolari din banii strânşi vor fi donaţi COVID-19 Solidarity Response Fund, iar aproximativ 73 de milioane de dolari vor merge către echipele regionale şi locale.

The Rolling Stones, Lady Gaga, Paul McCartney, Billie Eilish, Lizzo, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Keith Urban, Elton John, Stevie Wonder, Shawn Mendes şi Camila Cabello s-au numărat între artiştii care au cântat sâmbătă noapte din casele lor.

Nielsen a mai raportat că interacţiunile despre „Together at Home” au însumat sâmbătă 4,9 milioane pe Facebook, Instagram şi Twitter. 

Evenimentul a fost vizionat online, pe YouTube, de peste 23 de milioane de utilizatori.

Între televiziunile care au transmis segmentul de două ore se numără CBS, NBC, ABC, NatGeo, Univision, VH1, MTV, CMT, Comedy Central, Parmount Network, Nickelodeon şi TVLand.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.