Imagini de arhivă cu rachete spaţiale care decolează pe pereţi giganţi într-o nouă expoziţie captivantă în Lightroom de la Londra, în timp ce actorul de la Hollywood Tom Hanks spune povestea călătoriilor umane către Lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„The Moonwalkers: A Journey With Tom Hanks” analizează primele aterizări pe Lună ale misiunilor Apollo din 1969 până în 1972 şi succesorul lor, programul de zbor spaţial uman al NASA, Artemis.

Tom Hanks a scris "The Moonwalkers" împreună cu Christopher Riley, scenarist-regizor, dublu nominalizat la BAFTA. Imaginile originale NASA şi imaginile uluitoare din Apollo Remastered al lui Andy Saunders transformă spaţiul vast al Lightroom într-o călătorie captivantă către suprafaţa lunară, adusă la viaţă de regizorii Nick Corrigan şi Lysander Ashton de la 59 Productions.

Expoziţia spune poveştile misiunilor Apollo, reflectând călătoriile lor captivante la o scară spectaculoasă. Interviurile recent filmate între Hanks şi astronauţii din actualul program Artemis vor oferi o perspectivă asupra revenirii misiunilor de suprafaţă cu echipaj pe Lună.

Hanks însuşi va oferi vocea off, însoţită de o partitură orchestrală originală spectaculoasă de Anne Nikitin, care a mai realizat lucrări pentru serialul de succes Apple TV+ "HIJACK", cu Idris Elba în rolul principal, şi filmul cult "American Animals", cu Evan Peters şi Barry Keoghan.

Această producţie de 50 de minute (un spectacol, un film, o experienţă captivantă?) celebrează efortul, ştiinţa, arta şi exuberanţa pură a modului în care umanitatea a ajuns pe Lună - şi este o plimbare glorioasă şi plină de entuziasm.

Este a doua expoziţie de la Lightroom, un singur spaţiu mare din King's Cross (aproximativ dimensiunea controlului misiunii lui Houston pentru prima aterizare pe Lună) cu imagini, filme şi animaţii proiectate pe toţi cei patru pereţi şi, uneori, pe podea.

Vizitatorii sunt liberi să se deplaseze, să privească într-un fel sau altul pentru diferite perspective asupra filmului şi există atât de multe informaţii încât vizionările repetate sunt binevenite. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.