Teatrul Naţional din Bucureşti pregăteşte noua premieră "Incognito", scrisă de Nick Payne, unul dintre cei mai cunoscuţi tineri dramaturgi şi scenarişti englezi, care va fi jucată la Sala Atelier în zilele de 15, 16 şi 17 octombrie, de la ora 20.00, anunţă instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Incognito" este o piesă emoţionantă despre oameni care şi-au pierdut raţiunea, despre alţi oameni care şi-au pierdut memoria şi despre oameni care vor să uite, refugiindu-se în alcool, droguri sau imaginaţie, un proiect în cadrul Programului „Uşi deschise pentru toţi”.

Sub conducerea regizoarei Zsuzsanna Kovacs, actorii Teatrului Naţional, Monica Davidescu, Aylin Cadîr, Ovidiu Cuncea şi Lari Giorgescu interpretează peste 20 de roluri.

TNB a reluat spectacolele la toate sălile şi între titlurile din repertoriul curent se joacă: "Pădurea spânzuraţilor", "Revizorul", "Furtuna", "Micul infern", "Noii infractori", "Omul care a văzut moartea", "Cursa de şoareci", "Frumos e în septembrie la Veneţia", "O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii", "Preşul", "Bârfe, zvonuri şi minciuni", "Orchestra Titanic", "Două pe faţă, două pe dos", "Class", "Butoiul cu pulbere", "Allegro, ma non troppo", "Matilda şi groparii", precum şi recentele premiere "Jurnal de Romania.1989" şi "M de la Murphy".

O singură sală s-a închis la sfârşitul lunii septembrie, Amfiteatru - prima sală redeschisă în vreme de pandemie, totodată singura scenă din România construită în aer liber şi aflată în incinta unui teatru.

Vara lui 2020 a înregistrat 78 de spectacole jucate sus pe teatru. Teatrul Naţional din Bucureşti a adus în faţa publicului, la Amfiteatru, două premiere de succes: "Jurnal de România. 1989" (un spectacol multimedia de teatru documentar, regia Carmen Lidia Vidu, cu Oana Pellea, Ion Caramitru, Florentina Ţilea şi Daniel Badale) şi "M de la Murphy" (un spectacol de teatru-dans cu artişti independenţi, realizat de Andrea Gavriliu în cadrul Programului 9G la TNB).

La Sala Media, sâmbăta şi duminica dimineaţă, de la ora 11.00, începând cu data de 3 octombrie, cei mai mici dintre spectatorii TNB sunt aşteptaţi de Marian Râlea - alias Magicianul Poveştilor, împreună cu echipa sa, să intre în Cetatea Poveştilor  şi să devină eroi din basmele românilor.

La Sala Mică sunt programate spectacolele din repertoriul Programului 9G la TNB, destinat tinerei generaţii de creatori de teatru. Un repertoriu variat, ce include peste 10 titluri din dramaturgia clasică şi contemporană, în interpretarea unor  tineri artişti.

Începând de marţi, bilunar, marţea de la ora 19.00, este programat "Trei ceasuri bune" - pe Youtube TNB!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.