Emisiunea „The Dr. Oz Show” va continua cu sezoanele 13 şi 14, a anunţat luni Fox Station Group, astfel că va fi prezentă pe micile ecrane până în sezonul 2022 - 2023, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul distribuit de Sony Pictures Television îl are în centru pe medicul american Mehmet Cengiz Oz, expert în sănătate care a vizitat România în 2016, când a susţinut o conferinţă despre stilul de viaţă sănătos. 

În anul 1994, Oz a înfiinţat Institutul de Cardiologie şi Medicină Complementară a Spitalului Presbitarian din New York, pe care îl conduce. El este, de asemenea, vicepreşedinte şi profesor la catedra de Chirurgie a Universităţii Columbia şi a scris numeroase cărţi despre sănătate.

„Sunt onorat că partenerii noştri pe termen lung continuă să ne sprijine misiunea de a menţine America sănătoasă”, a transmis Dr. Oz.

De la începutul pandemiei, medicul a continuat să producă episoade, ajungând la 22 de milioane de spectatori în punctul culminant al epidemiei în SUA.

Cel de-al 12-lea sezon al talk-show-ului va avea premiera luni şi va aborda Covid-19, poveşti despre nedreptarea rasială, ar va cuprinde şi interviuri cu celebrităţi şi experţi în medicină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.