Netflix a dezvăluit sâmbătă o primă imagine cu rochia de mireasă a prinţesei Diana folosită în serialul "The Crown".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O imagine publicată pe reţelele de socializare o arată pe actriţa Emma Corrin îmbrăcată cu celebra rochie creată de David şi Elizabeth Emanuel. 

Pentru a reproduce această impozantă şi extravagantă ţinută, a cărei trenă este de aproape opt metri lungime, acoperită de 10.000 de perle şi paiete, echipele serialului "The Crown" s-au bazat pe modelele rochiei. 

Emma Corrin a dezvăluit acum câteva săptămâni în revista Vogue că echipele au fost foarte emoţionate văzând-o în rochie. 

"Suntem pe cale să filmăm scena în care Diana apare pentru prima dată în rochia de mireasă - cred că era la Casa Lancaster din Londra, şi aveam o echipă de 10 persoane pentru a mă ajuta să mă îmbrac, atât de masivă era rochia", a mărturisit actriţa. "Am sosit şi toată lumea a tăcut. Mai mult decât orice alt lucru pe care îl port în serial, este atât de... Este ea". 

Al patrulea sezon din "The Crown" va fi difuzat pe Netflix pe 15 noiembrie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.