Televiziunea Română găzduieşte într-unul dintre studiourile sale, în premieră europeană, toate meciurile de pe teren propriu ale Naţionalelor feminine şi masculine de tenis de masă, contând pentru calificarea la Campionatul European. Competiţiile sunt transmise pe canalele televiziunii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul meci găzduit de studioul TVR a fost disputat marţi, între echipa feminină de tenis de masă a României şi reprezentativa Greciei. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3 la 0 pentru România.

”Sute de iubitori ai acestui sport, dintre care mulţi copii, au venit la TVR pentru a le încuraja pe reprezentantele noastre. Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Camelia Poştoacă şi Irina Ciobanu au făcut istorie, disputând, în premieră europeană, o partidă internaţională într-un studio de televiziune”, au transmis reprezentanţii TVR.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Până la sfârşitul anului, echipele de seniori ale României vor disputa, în studioul TVR, alte trei meciuri în cadrul turneului de calificare la Campionatul European, în faţa Olandei, Cehiei şi Turciei. 

Reprezentativa masculină va debuta pe terenul amenajat în studioul TVR în faţa echipei Cehiei, pe 1 noiembrie.

”Proiectul inedit confirmă experienţa şi posibilităţile editoriale şi tehnice ale televiziunii publice de a susţine performanţele sportivilor români şi deschiderea TVR către public, transformând un spaţiu «inaccesibil» într-un loc pentru evenimente (fie ele teatru sau sport – spectacolele din cadrul proiectului «Teatru în TVR» s-au desfăşurat, toată vara, în curtea instituţiei)”, au mai transmis reprezentanţii TVR.

În acest an, pe lângă meciurile Naţionalei din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal – cu Armenia, Kazahstan şi Polonia, TVR va oferi telespectatorilor două competiţii majore de handbal, Trofeul Carpaţi de la Cluj, la finalul lunii noiembrie, şi Campionatul European feminin din Suedia, din luna decembrie.

În plus, TVR va transmite şi meciuri internaţionale de baschet: România-Israel, decisiv pentru calificarea la turneul feminin EuroBasket 2017 şi partidele pe care Steaua CSM Bucureşti le va disputa pe teren propriu în FIBA Europe Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.