Televiziunea Română difuzează, în weekend, programe in memoriam Carmen Stănescu, actriţă care a murit în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 92 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

TVR 3 propune vineri, de la ora 21.00, spectacolul „Menajeria de sticlă”, după Tennessee Williams. Prin intermediul evenimentelor banale, din apartamentul familiei Wingfield, Tennessee Williams explorează libertatea existenţială exprimată în faptul ca fiecare personaj, dincolo de individualitatea  ireductibilă, este condamnat să aleagă şi să se aleagă într-o lume încare „infernul îl reprezintă ceilalţi”.
Din distribuţie, alături de Carmen Stănescu, fac parte Adrian Pintea, Aimee Iacobescu, Răzvan Ionescu. Spectacolul va fi difuzat, de la ora 22.50, şi pe TVR Internaţional.

Sâmbătă, de la ora 11.00, la TVR 2 va fi difuzată o ediţie de colecţie a emisiunii „Confesiuni” cu Carmen Stănescu, filmată de Iuliana Marciuc în urmă cu mai mulţi ani, în preajma Sărbătorilor Pascale. „Cred că am fost îndrumată de Cel De Sus să urmez acest drum. Eu sunt foarte credincioasă şi sunt convinsă că m-a ajutat Dumnezeul meu să îmi iasă bine şi să reuşesc în tot ceea ce mi-am dorit. Cel mai frumos dar este iubirea celor din jurul meu”, spunea Carmen Stănescu.

Duminică, de la ora 13.10, TVR 2 difuzează comedia „Premiera”, în care Carmen Stănescu joacă alături de Radu Beligan şi Toma Caragiu. Pe scena Teatrului Contemporan se pregăteşte premiera spectacolului „Travesti", iar directoarea Alexandra Dan se împarte cu greu între îndatoririle administrative şi repetiţiile la care trebuie să participe, ca actriţă. La toate astea se adaugă nemulţumirile soţului neglijat şi şicanele „tovarăşilor" de la minister. 

Trupul neînsufleţit al actriţei Carmen Stănescu va fi depus sâmbătă, între orele 10.00 - 13.00, în foaierul Sălii Mari a TNB, iar înmormântarea va avea loc la cimitirul Reînvierea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.