Television Academy a anulat cele trei baluri ale guvernatorilor de anul acesta şi a anunţat planuri de regândire a galei Creative Arts Emmys, care va lua forma unor evenimente online, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia de a elimina cele trei evenimente - care aveau loc după cele două ceremonii Creative Arts Emmys şi după gala Primetime Emmy - a fost luată „ca măsură de precauţie pentru a proteja sănătatea şi siguranţa câştigătorilor, nominalizaţilor şi invitaţilor Emmy în timpul acestei perioadei incerte cauzate de pandemia de Covid-19”.

Television Academy a prezentat modificările luni, în timp ce Frank Scherma, preşedinte şi CEO, a anunţat planul de a dona 1 milion de dolari pentru iniţiativa Actors Fund’s Covid-19. Iniţiativa a donat deja 12,5 milioane de dolari către 10.598 de oameni care lucrează în industrie.

Cele două ceremonii Creative Arts Emmys, concertate pe categorii ca regie, casting, imagine, costume, montaj şi muzică, erau programate pentru 12 şi 13 septembrie, la Los Angeles. 

În 2016, Creative Arts Emmys au fost împărţite în două, pentru a oferi mai mult spaţiu celor 97 de categorii.

Television Academy şi ABC, parteneri pentru ediţia a 72-a a premiilor Primetime Emmy, continuă planurile de a da o nouă formă show-ului. Gala este programată să fie transmisă pe 20 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.