Un nou sezon al emisiunii "Teleşcoala" revine, de luni, la TVR 2. Elevii care vor susţine examene de Evaluare Naţională şi Bacalaureat vor beneficia de o sală de clasă modernă, cu tablă inteligentă, anunţă Televiziunea Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În decorul gândit de arhitectul Zoran Popovici, în Studioul 4 al TVR, elevii se vor simţi confortabil, iar pe tabla inteligentă, oferită pentru emisiune de Colegiul Naţional „Grigore Moisil", profesorii vor afişa tema cursului şi vor explica rezolvările aplicaţiilor.

De luni până vineri, "Teleşcoala" poate fi urmărită pe următoarele tronsoane orare: 9.00-10.00 ore de română şi matematică, pentru clasa a VIII-a.

Clasei a XII-a îi este rezervat intervalul orar 15.00-16.00, pentru materiile dedicate nivelului liceal (limba şi literatura română, matematică, biologie, fizică, istorie, geografie, chimie, informatică, economie, filosofie, logică, sociologie).

"Pentru a veni în ajutorul elevilor, echipa Teleşcoala depune un efort susţinut şi asigură 18 emisiuni pentru elevi în fiecare săptămână", a spus Valentina Ionescu, producătoarea emisiunii.

"Teleşcoala" este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării care furnizează tematica, ordinea lecţiilor şi profesorii ce vor susţine cursurile. Predarea se face după manualele aprobate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Luni, 8 februarie, de la ora 9.00, "Teleşcoala" debutează pentru clasa a VIII-a cu lecţia de Limbă şi literatura română, iar de la ora 9.30 este programată Matematica.

Elevii clasei a XII-a pot urmări de la ora 15.00 lecţia de Economie, iar de la ora 15.30, Geografie. 

Cursurile vor putea fi urmărite atât la televizor, cât şi online pe canalul de Youtube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii şi pe site-ul www.tvr.ro.

"Lecţiile Telescoala sunt ca nişte ore de pregătire gratuită, dinamice, la îndemana oricui, atât a elevilor care nu au acces la internet, cât şi a celor care vor fie să îşi verifice cunoştintele, fie să se antreneze alături de cei mai buni profesori. Eu mi-am propus ca prin scurtele mele intervenţii la începutul şi sfârşitul lecţiilor să vin cu informaţii utile şi să le stârnesc elevilor curiozitatea pentru temele studiate", a spus Andreea Seba, prezentatoarea emisiunii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.