TeenNick, post de televiziune dedicat adolescenţilor, va fi lansat pe 12 ianuarie 2021, a anunţat ViacomCBS Networks Europa Centrală şi de Est, care va înlocui astfel, treptat, Paramount Channel România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul lui 2021, ViacomCBS, operator important de programe pentru copii, va lansa în România un nou brand de televiziune pentru adolescenţi. TeenNick va fi disponibil pentru clienţii marilor operatori de televiziune din 12 ianuarie 2021, potrivit unui comunicat.

Printre programele difuzate se numără seriale populare de comedie, precum „iCarly”, „The Thundermans”, „Noobees”, „I am Frankie”, „School of Rock” şi „Victorious”.

TeenNick este cel mai nou membru al familiei de televiziuni Nickelodeon, operate de ViacomCBS, şi se adresează în special adolescenţilor cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani. TeenNick se concentrează pe seriale de acţiune, comedie şi dramă pentru adolescenţi, produse de Nickelodeon.

În procesul de reajustare a  portofoliului, ViacomCBS transformă Paramount Channel România în TeenNick şi pune această nouă televiziune la dispoziţia distribuitorilor. Introducerea TeenNick pe piaţă va reprezenta înlocuirea treptată a Paramount Channel.

Producţii de comedie şi divertisment vor fi difuzate începând cu 31 ianuarie 2021, în fiecare duminică, de la ora 15:00, pe Comedy Central şi Comedy Central HD.

„Observăm o tendinţă de creştere constantă a popularităţii televiziunilor noastre pentru copii. De aceea, suntem foarte încântaţi să adăugăm TeenNick în familia de branduri Nick, care se numără deja printre cele mai vizionate portofolii de programe pentru copii din România”, a declarat Gábor Harsányi, vicepreşedinte şi director general al ViacomCBS Networks Europa Centrală şi de Est. „Prin reajustarea portofoliului nostru pentru a satisface mai bine nevoile publicului, transformăm Comedy Central într-o televiziune axată pe divertisment la nivel premium, care se adresează unei audienţe mai largi”.

ViacomCBS Networks International, parte din ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC), cuprinde Network 10, Channel 5, Telefe, Viacom International Studios, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount Network şi Pluto TV. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.