Teatrul Tineretului Metropolis organizează casting naţional pentru un rol feminin şi unul masculin în "Balena" de de Samuel D. Hunter, în regia lui Andrei Huţuleac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Castingul este dedicat actorilor cu vârsta între 19 - 25 ani. Repetiţiile se vor desfăşura în perioada aprilie - iunie 2023.

Cei interesaţi pot trimite un self-tape cu un monolog dramatic din dramaturgia contemporană - preferabil de forţă, o înregistrare video cu o scurtă prezentare pe adresa de e-mail actori@teatrulmetropolis.ro. Ambele materiale se vor trimite pe un link de transfer. 

Castingul se va desfăşura până în 13 aprilie, cu înscrierea candidaţilor la adresa de e-mail menţionată, pe 18 aprilie vor fi anunţaţi candidaţii selectaţi pentru Etapa a II-a iar în perioada 21-23 aprilie se va desfăşura Etapa a II-a. 

În funcţie de numărul candidaţilor selectaţi, etapa a doua va consta fie într-o serie de ateliere susţinute la sediul teatrului, fie în întâlniri punctuale cu regizorul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.