„Femeia, eterna poveste”, adaptat de Ioana Macarie după piesa de teatru cu acelaşi nume din repertoriul Teatrului „Stela Popescu” (un concept de Ema Stere în regia lui Attila Vizauer şi scenografia Anca Albani), un succes la Pavilionul României de la Expo 2020 Dubai, continuă cu spectacole până la mijlocul lunii martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Atmosfera, entuziasmul cu care a fost întâmpinat Teatrul Stela Popescu la Pavilionul României de la Expo 2020 Dubai ne-a motivat să ne ducem mai departe misiunea de ambasadorii culturali ai României, ai Bucureştiului. Cred că am reuşit să construim un program reprezentativ şi relevant pentru un public cosmopolit, pentru că locul în care se petrece Expoziţia Mondială este unul al viitorului, al viselor devenite realitate şi al provocărilor care ne oferă şansa să evoluăm”, a declarat Cristian Şofron, directorul Teatrului „Stela Popescu”. 

În acest context unic, în care aproape toate statele lumii îşi dezvăluie frumuseţea şi ceea ce le face unice, Teatrul „Stela Popescu” susţine în perioada 10-16 martie, în cadrul evenimentelor desfăşurate la pavilionul României la Expo 2020 Dubai 2022, proiectul artistic „Femeia, eterna poveste”, pe al cărui afiş apar: Domnişoara Dorothee - Crina Matei, Maestrul Dorel - Daniel Filipescu, Colonelul Ştefănescu - Andrei Dogaru, Doamna - Cristina Marin Neagu, Fifi - Alexandra Dogaru, Silvie - Silvia Mauriţiu, coordonator coregrafie - Ioana Macarie, coordonator artistic şi directorul Teatrului Stela Popescu - Cristian Şofron.

În concepţia artiştilor Teatrului „Stela Popescu”, această propunere de program va promovează atât Bucureştiul, cât şi România, aducând în atenţie societatea cosmopolită şi plină de exuberanţă artistică a capitalei României în epoca sa de glorie din perioada interbelică.

Teatrul „Stela Popescu„ invită publicul Expo 2020 din Dubai de anul acesta să privească pe gaura cheii şi să descopere eternul mister feminin şi eterna poveste de dragoste. Aceştia vor gusta un moment suspendat a ceea ce a reprezentat pentru o epocă superbă, Bucureştiul - micul Paris, un oraş care îşi aminteşte cu nostalgie de o perioadă de glorie trecută.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.