Publicul va putea intra, vineri, de la ora 19.00, în culisele primei premiere a anului 2021, spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?" de Edward Albee, regia Alexandru Mâzgăreanu, pe canalul de YouTube şi pe pagina de Facebook a Teatrului Odeon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decorul este realizat de Andrada Chiriac, costumele - Alexandra Mâzgăreanu, muzica - Alexandru Suciu, light design - Cristian Niculescu, traducerea - Ionuţ Grama. În distribuţie: Carmen Tănase, Adrian Titieni, Ioana Mărcoiu şi Silvian Vâlcu.

Această iniţiativă, de a vedea cu ajutorul camerei de filmat în spatele scenei, de a intervieva echipa de creaţie, dar mai ales de a oferi publicului şansa să pătrundă detaliile procesului scenic, a pornit în toamna anului trecut.

La finalul celei de-a treia ediţii a proiectului european "Fabulamundi. Playwriting Europe", spectacolul multi-premiat „Gardenia" de Elżbieta Chowaniec (Polonia), regia Zoltán Balázs (Ungaria), care ar fi trebuit să fie prezentat la Roma, în cadrul unui festival Fabulamundi, dedicat încheierii acestei ediţii, a fost nevoit să îşi găsească o formulă de prezentare online

Filmul, realizat cu această ocazie, primul dintr-o serie pe care ne-o dorim completată, se poate vedea în continuare, atât pe canalul de YouTube, pagina de Facebook a Teatrului Odeon, pe site-ul propriu, cât şi pe pagina partenerului Fabulamundi. Playwriting Europe, în secţiunea video productions.

Vinerea trecută, 2 aprilie, ora 19.00, seria materialelor care privesc în culisele celor mai recente producţii ale Teatrului Odeon a fost completată cu un film despre spectacolul cu care am deschis Stagiunea 2020 - 2021, „Kilometrul Zero" de Saviana Stănescu, regia Andrei Măjeri, decor Constantin Ciubotariu, sound design Adrian Piciorea, video creation Ioana Ilaş Bodale, light design Andrei Délczeg, instalaţie multimedia Luca Achim, cu Ioana Bugarin, Diana Gheorghian, Nicoleta Lefter şi Alexandru Papadopol.

Acesta poate fi văzut în continuare pe canalul de YouTube şi pe pagina de Facebook.

După lansarea celui de-al treilea video dedicat spectacolului „Cui i-e frică de Virginia Woolf?" de Edward Albee, reprezentanţii Teatrului Odeon intenţionează să continuăm proiectul "În culise", cu premierele următoarelor noastre producţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.