Teatrul Odeon va deschide, duminică, stagiunea 2020 - 2021 cu premiera spectacolului „Kilometrul Zero”, de Saviana Stănescu, în regia lui Andrei Măjeri, cu Ioana Bugarin, Diana Gheorghian, Nicoleta Lefter şi Alexandru Papadopol în distribuţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„«Kilometrul Zero (The Revolution Project)» nu are miza unui spectacol documentar, fiind o pledoarie pentru puterea vindecătoare a imaginaţiei, un gând aruncat către existenţele curmate la Revoluţie”, a transmis regizorul Andrei Măjeri într-un comunicat.

Piesa a fost dezvoltată de Saviana Stănescu în România, ca autoare în rezidenţă a Muzeului Naţional al Literaturii Române, şi a fost prezentă în premieră anul trecut, sub forma unui spectacol-lectură în regia autoarei, în cadrul platformei Internaţionale de teatru Bucureşti #6, cu tema „Revoluţia mea”, curatoriată de criticul de teatru Cristina Modreanu.

Scenografia spectacolului de la Odeon, care va fi prezentat în Sala majestic şi pe 1 octombrie, este semnată de Constantin Ciubotariu.

Biletele, care pot fi cumpărate online, de pe teatrul-odeon.ro, şi de la casa de bilete a instituţiei, costă 20 şi 40 de lei.

Următoarele spectacole din repertoriu programate la Sala Majestic sunt: „Delirium”, de Enda Walsh, după „Fraţii Karamazov” de F.M. Dostoievski, în regia lui Vlad Massaci, pe 3 octombrie, de la ora 19:00, şi „Pe jumătate cântec”, de Crista Bilciu, one-woman show Anda Saltelechi, pe 4 octombrie, ora 19:00.

Spectacolele programate în stagiunea 2020 - 2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranţă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.