Teatrul Nottara anunţă faptul că o colegă a fost diagnosticată cu Covid-19 în urma testului. Aceasta are simptome uşoare şi se tratează la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat transmis News.ro de instituţie se precizează că „a fost sunat DSP-ul şi, după mai multe încercări, a răspuns! Ni s-au (recoman)dat paşii de urmat în această situaţie. Ne străduim să-i respectăm cu atenţie şi consecvenţă. Sunt, cu atât mai uşor de urmat, pentru că, oricum, teatrele bucureştene au fost închise încă de aseară. Nu avem un bilanţ al cazurilor de Covid-19 din teatrele româneşti”.

Marinela Ţepuş, directoarea Teatrului, a precizat că „fără a şti de îmbolnăvirea colegei noastre, am făcut declaraţii cu privire la închiderea intempestivă a teatrelor bucureştene. Nu retractez nimic. Consider, în continuare, că închiderea unei sfere de activitate trebuie făcută în funcţie de specificul profesiilor din acel domeniu. Este dezolant faptul că, azi, îi anunţăm pe spectatori să nu mai vină, diseară, la reprezentaţie şi că nici măcar nu le putem spune când se vor reprograma din nou spectacole. Ştiu, foarte multă lume ne va arăta cu degetul spunând: lată cât de periculoase sunt teatrele! Răspunsul meu este acela că teatrul nu este mai periculos decât alte domenii, care încă funcţionează şi că acest virus putea/ poate fi contactat oriunde: la metrou, în magazin, în piaţă, la şcoală, la terasă, în parc. Viaţa noastră însă trebuie să continue. Cu demnitate! Cu respect!”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.